به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، نشست هماندیشی و تجلیل از فعالان فرهنگی وخادمان نماز صنعت آب و برق استان همدان با حضور سرپرست امورفرهنگی وزارت نیرو، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، رئیس ستاد اقامه نماز و مدیران عامل صنعت آب و برق استان همدان در سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق استان همدان برگزار شد.
رئیس شورای انسجام بخشی صنعت آب و برق استان همدان در این نشست اظهار داشت: با همکاری و انسجام خوبی که بین مجموعه صنعت آب و برق استان وجود دارد شاهد اقدامات خوبی در استان بودهایم.
محمدمهدی شهیدی با تأکید بر استفاده از ظرفیت آب و برق بهمنظور همافزایی افزود: نمود واقعی اقدامات از نتایج این مهم بود که در ارزیابیهای مختلف استانی و بخشهای مختلف از جمله جشنواره شهید رجایی، حوزه آب و برق مورد تقدیر قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در راستای ارتباط با مسئولین و نمایندگان استان، اقتصاد مقاومتی، تأمین آب نیروگاه و... نیز گامهای مثبتی برداشته شده و این اقدامات منشأ خیر و برکت برای استان بود.
رئیس شورای انسجام بخشی صنعت آب و برق استان همدان با اشاره به خدماترسانی مجموعه آب و برق به 80 ایستگاه صلواتی در ایام اربعین تصریح کرد: این مجموعه در بخش فرهنگی نیز هر ساله در سرفصلهای ترویج و توسعه فرهنگ قرآن و سیره اهل بیت(ع)، نماز، امر به معروف و نهی از منکر، حجاب و عفاف و مدیریت مصرف برنامههایی پیشبینی و اجرایی میکنند.
وی ابراز داشت: از جمله این برنامهها برگزاری کارگاههای آگاهیبخشی برای خانواده کارکنان است که برنامهریزی و انجام میشود چراکه در حوزه فناوری بیشترین آسیبها را در فضای مجازی داریم که به خانوادهها سرایت میکند و باید اطلاعرسانی لازم به خانوادهها صورت گیرد.
* سال 98 وضعیت خوبی برای صنعت آب و برق استان بود
شهیدی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی گفت: سال 98 وضعیت خوبی برای صنعت آب و برق طی سالهای اخیر بود که با همکاری و مشارکت مردم و سازمانها پیک بار استان به 694 مگاوات رسید که نسبت به مصرف استان فقط 7 مگاوات پیک بار داشتیم.
وی با بیان اینکه در کشور نیز امسال 3.8 هزار مگاوات صرفهجویی در تولید برق صورت گرفت، افزود: این مدیریت مصرف انرژی 40 هزار میلیارد تومان عایدی برای صنعت برق داشت و یکی از اقدامات مؤثر در صنعت برق بود.
رئیس شورای انسجام بخشی صنعت آب و برق استان همدان عنوان کرد: رسالت این حوزه خدماترسانی شبانهروزی به مردم است که امید است در این امر موفق باشیم.
* برخورد کارمندان با ارباب رجوع در ادارات باید لیّن و با کرامت باشد
نماینده ولی فقیه در استان همدان نیز در این مراسم اظهار داشت: آن ویژگی انسانی که میتواند دیگران را محور انسان جمع کند و باعث جذب شود لیّن بودن قلب آدمی است.
آیتالله حبیبالله شعبانی با بیان اینکه اگر انسان با خشونت برخورد کند همه از دورش پراکنده میشوند، گفت: برای اینکه این پراکندگیها به جمع تبدیل شود قرآن میفرماید «قول لیّن» داشته باشید و این کلمه دو بار در قرآن کریم آمده است.
وی با تأکید بر داشتن اخلاق عظیم و مکارم اخلاقی ادامه داد: کارکنان ما در برخورد با مردم نیز باید همین رفتار را داشته باشند و ارباب رجوع را به عنوان انسان کریم بشناسند و تکریم کنند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان تصریح کرد: ارباب رجوعها تاج کرامت بر سر دارند و باید بزرگوارانه با آنها برخورد کنیم بنابراین باید در ادارات این برخوردها لیّن و با کرامت باشد.
وی با تأکید بر ترویج فرهنگ مدیریت مصرف افزود: ما در این حوزه مشکل داریم بنابراین فعالان فرهنگی باید در این حوزه و فرهنگسازی مدیریت مصرف نیز فعال باشند و این امر را در جامعه ترویج دهند چراکه ما در حوزه تولید انرژی مشکل نداریم بلکه مشکل اصلی در نوع و نحوه مصرف آن است.
شعبانی با بیان اینکه نگرش اسلامی در مسئله اقتصاد تولید حداکثری؛ و مصرف در حد ضرورت است، گفت: دنیاگرایی و اشرافیت مسئله مصرف است نه تولید چراکه تجمل در مسئله مصرف قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه در بحث فرهنگ مدیریت مصرف همه ما مؤظف هستیم که تلاش کنیم، یادآور شد: مردم ما با بصیرت هستند و اگر تبلیغات و آگاهیبخشی خوبی صورت بگیرد در این زمینه تسریعبخشی میشود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه ما تا زمانی که خود را اصلاح نکنیم نمیتوانیم جامعه را اصلاح کنیم، افزود: ابتدا باید خودسازی کرد و اخلاص عمل داشت تا عمل ما اثرگذاری داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: نماز در رأس اموری قرار دارد که اصلاحگر است.
در پایان این برنامه از فعالان فرهنگی و خادمان نماز صنعت آب و برق استان همدان تجلیل شد.
انتهای پیام/
|