به گزارش روابط عمومی برق تویسرکان، رضا جلیلوند در مورد تأثیر شیوع ویروس کرونا بر وصول مطالبات مدیریت برق تویسرکان اظهار داشت: با توجه به اعلام وزیر مبنی بر اینکه از اسفند ماه سال گذشته تا اردیبهشت ماه امسال مردم میتوانند هزینه برق خانگی را پرداخت نکنند مدیریت برق با افت شدید درآمد مواجه شد.
وی با بیان اینکه شرکت برق هیچ گونه اعتبار دولتی دریافت نمیکند، تاکید کرد: شرکت توزیع نیروی برق انرژی را از نیروگاه گرفته و در شبکه به مصرفکننده خدمات میدهد و در قبال ارائه انرژی از مشترکین هزینه خدمات را دریافت میکند بنابراین تقاضا داریم مشترکان هزینه خدمات دریافتی را پرداخت کنند.
مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان با تاکید بر اینکه پرداخت قبوض برق تاثیر مستقیم بر خدمات به مشترکان دارد، گفت: امیدوارم مشترکان هرچه سریعتر هزینه قبوض برق خود را واریز کنند.
وی با تاکید بر اجرای دستورالعمل شهرستان در مبارزه با ویروس کرونا و واحد ایمنی برق استان در این شرکت افزود: اکنون همکاران موظف به زدن ماسک هستند و به ارباب رجوع نیز در صورت نزدن ماسک خدمات ارائه نمیشود.
جلیلوند در ادامه از طلب ۷ میلیارد تومانی شرکت برق از دستگاههای اجرایی و مردم خبر داد و گفت: دو بدهکار اصلی شرکت برق شهرستان شهرداری با یک میلیارد تومان و اداره آب و فاضلاب بالغ بر یک میلیارد تومان است.
وی بدهی مشترکان خانگی روستاهای تویسرکان به شرکت برق را در سطح شهرستان ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: حدود ۵۰ درصد از این طلب به مشترکان روستاهای بخش مرکزی و مابقی طلب به روستاهای بخش قلقلرود اختصاص دارد.
مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان درخصوص مصوبات جلسه پیگیری مطالبات اداره برق در سال گذشته بیان کرد: متاسفانه راهکارهای ارائه شده برای اخذ طلب شرکت برق در عمل تحقق پیدا نکرد، تنها اتفاق خوبی که افتاد اضافه نشدن بدهی است.
وی با بیان اینکه کمترین طلب ما در بخش کشاورزی به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان است که این مهم ارتباط زیادی به پیک مصرف دارد، گفت: بهروز شدن خدمات نظیر اطلاعرسانی پیامک صوتی به مشترکان ضمن صرفه اقتصادی بالا در خدماتدهی ما هم تاثیرگذاری بالایی دارد.
جلیلوند با اشاره به انعقاد تفاهمنامه شرکت برق با کشاورزان برای اجرای طرح پیک مصرف قطع برق چهار ساعت یعنی ساعات ۱۳ تا ۱۷ خاطرنشان کرد: کشاورزان در این طرح ۲۰ ساعت دیگر روز را خدمات رایگان دریافت میکنند، این مسئله تاثیر زیادی در وصول مطالبات داشته است.
وی با بیان اینکه کشاورزان علاقهمند به بهرهمندی از طرح پیک مصرف میتواند با شرکت برق تفاهمنامه منعقد کنند، تاکید کرد: اجرای این طرح کمک زیادی به کاهش پیک مصرف و خاموشیها کرده است.
مدیر توزیع نیروی برق تویسرکان تصریح کرد: شهرستان در بخش کشاورزی با مدیریت مصرف در پیک بار نسبت به دیگر شهرستانها استان عملکردی مطلوبتر دارد.
وی تعداد مشترکین برق تویسرکان را ۵۳ هزار دانست و با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد کنتورهای مشترکان به دیجیتال تبدیل شده است، یادآور شد: کنتورهای بخش کشاورزی و مصارف سنگین شهرستان صد درصد کنتور دیجیتالی است.
انتهای پیام/
|