به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی با اشاره به اجرای اقدامات فراگیر در قالب مانورهای عملیاتی برق در سال 1399 و 1400 اظهار داشت: این مانورها در راستای اقداماتی از جمله تعمیرات اساسی، تعدیل بار، جلوگیری از مصرف رمز ارز ، جمعآوری برقهای غیر مجاز و عبور از پیک برگزار شده است.
وی افزود: مانورهای برنامهریزی شده با محور تعدیل روشنایی معابر با آرایش یک در میان، ایجاد نقاط مانور و انجام تعمیرات شبکه فشار متوسط و رفع اتصالات سست و شناسایی و جمعآوری دستگاههای رمز ارز و برقهای غیرمجاز برگزار شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: بازآرایی و تعدیل بار فیدرهای فشار متوسط و فشار ضعیف، نصب تجهیزات حفاظتی مانوری جهت مدیریت بهتر بار، بالا بردن قابلیت اطمینان شبکه با تعویض تجهیزات معیوب وکاور کردن نقاط پرنده خیز و مکاتبه با ادارات راه و ترابری برای کاهش مصرف برق در روشنایی بین شهری از دیگر محورهای اجرای مانورهای عملیاتی برق است.
وی در ادامه مدیریت عبور از پیک بار سال 1400، افزایش قابلیت اطمینان و بهبود شاخصها و افزایش پایداری و رفع کانونهای خطر و مقاومسازی شبکه را از اهداف برگزاری مانورها برشمرد.
جمشیدی عنوان کرد: در مجموع 650 نفر در قالب 322 اکیپ عملیاتی با 416 دستگاه خودروی سبک و سنگین در اجرای مانورها حضور داشتند.
وی با اشاره به حجم اقدامات انجام شده تصریح کرد: در راستای کاهش مصرف روشنایی معابر، جلب همکاری یک هزار و 96 مشترک تجاری به منظور مدیریت مصرف انرژی و تعدیل روشنایی با برآورد انرژی 391 کیلووات ساعت انجام شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان ابراز داشت: همچنین در این زمینه 27 هزار و 797 دستگاه چراغ معابر شهری، 3 هزار و 88 دستگاه چراغ معابر بین شهری، 2 هزار و 959 دستگاه چراغ معابر پارکها و فضای سبز و یک هزار و 431 برج نوری در مجموع به میزان 7 هزار و 15 کیلووات تعدیل شده است.
وی با اشاره به شناسایی و جمعآوری انشعابات غیرمجاز افزود: با اجرای این مانورها 438 انشعاب غیر مجاز به میزان یک هزار و 251 کیلووات در سطح استان همدان شناسایی و جمعآوری شد.
جمشیدی از دیگر اقدامات مهم را شناسایی و جمعآوری دستگاههای استخراج ارز دیجیتالی عنوان کرد و گفت: با بررسی روند مصرف تمام مشترکین، تعداد 436 مورد مشترک مشکوک به استخراج ارز دیجیتال شناسایی شد.
وی عنوان کرد: کشف 82 مزرعه رمز ارز در سطح استان به تعداد یک هزار و 818 عدد ماینر از دیگر فعالیتها بود که در مجموع 3 هزار و 300 کیلووات ساعت مصرف غیر مجاز آنها بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به انجام 34 هزار و 220 مورد اصلاح و رفع ضعف ولتاژ در سطح استان با هدف تعمیرات، بهینهسازی و رفع اتصالات سست عنوان کرد: یک هزار و 625 کانون خطر نیز در اجرای این مانورها رفع شد.
وی نصب 13 دستگاه سکسیونر گازی در شهرستانهای ملایر، تویسرکان، کبودرهنگ، بهار و درگزین و انجام مانور تعمیراتی بر روی 28 فیدر برای افزایش قابلیت اطمینان و پایداری شبکه انجام شد.
جمشیدی یادآور شد: اصلاح کجی و مهاری پایهها به تعداد 108 مورد، انجام عملیات شاخهزنی برای جلوگیری از اتصالیهای ناخواسته به تعداد 16 هزار و 530 مورد، نصب 5 سری کات اوت تیغهای و تعدیل بار پستها با جابجایی ظرفیتها و انتقال به مرکز ثقل نیز از دیگر اقدامات اجرایی است.
انتهای پیام/
|