به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی در نشست با معاون مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر و جلسه نظارت عالیه بر بهرهبرداری شرکت توزیع برق استان همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای خدمترسانی بهتر اظهار کرد: این شرکت از دیرباز صاحب فکر و اندیشه بوده و همکاران و مجموعه واحدهای اجرایی در سطح استان از لحاظ تفکری و عملکردی اقدامات قابل توجهی انجام دادهاند.
وی با اشاره به اقدامات اثربخش برای مشترکین و لزوم مقاومسازی شبکه برق در مقابل حوادث تصریح کرد: خوشبختانه در استان همدان با تدابیر و اقدامات صورت گرفته، ایرادات شبکه رفع و مقاومسازی شبکه برق به طور مستمر در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه باید قبل از وقوع حوادث و بروز خاموشی پروژههای مقاومسازی در دستور کار قرار گیرد، اضافه کرد: سال گذشته با بارش برف سنگین و کولاک، بخشی از شبکههای توزیع آسیب دید که به بهترین شکل مقاومسازی انجام و شبکه اصلاح شد.
وی با اشاره به اینکه با اقدامات صورت گرفته مشکلات حوزه بهرهبرداری در آینده کمتر میشود، گفت: امسال عمده اعتبارات عوارض در حوزه مقاومسازی و تعمیرات شبکههای روستایی هزینه شد.
جمشیدی تاکید کرد: امسال طی سه مرحله 30 هزار کاور و در طول پنج ماه گذشته 35 سکسیونر خریداری شده که در نقاطی که مد نظر است و برای مدیریت پیک کاربرد دارد، استفاده خواهد شد.
وی با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه بهرهبرداری و دیسپاچینگ، ارتقاء نرم افزارها، طرح چاوش و... انجام شده است، عنوان کرد: از دیگر فعالیتها اقدامات پیشگیرانه از سرقت شبکه و تجهیزات برق با هدف رفع ضعف ولتاژ بوده است.
جمشیدی با بیان اینکه صفر تا صد شبکه برق استان برنامه مقاومسازی دارد که در صورت تأمین نقدینگی کار مقاومسازی شبکهها سرعت میگیرد، تصریح کرد: بسیاری از تیرهای شبکه فشار ضعیف که احتمال میدادیم در آینده نزدیک دچار مشکل شوند اصلاح کردیم که هم به مبلمان شهری کمک کرد و هم استحکام و پایداری مکانیکی شبکه را بالا برد.
وی از کاهش نرخ انرژی توزیع نشده در استان همدان خبر داد و بیان کرد: طی سالهای اخیر نرخ انرژی توزیع نشده براساس هدفهای تعیین شده و تمرکز بر فعالیتهای بهرهبرداری، کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با تاکید بر اینکه تمام تجهیزاتی که وارد شبکه میشود، استاندارد است، اظهار کرد: کمیسیون فنی بسیار قوی در شرکت توزیع نیروی برق استان شکل گرفته و تجهیزاتی را که وارد شبکه میشود با دقت و حساسیت بررسی و استانداردها کنترل میشود.
وی با اشاره به اجرای مانورهای عملیاتی گفت: این امر به منظور استحکام و مقاوم سازی، کاهش تلفات شبکه، کاهش خاموشیهای ناخواسته، حفظ آمادگی اکیپهای عملیاتی، ایمنی شهروندان و ... برگزار میشود.
جمشیدی بیان کرد: تعمیرات خط گرم نیز به شکل گستردهای در سطح استان اجرا میشود که برای این مهم 3 میلیارد و 400 میلیون تومان اعتبار تخصیص دادهایم.
وی با تشریح علت خاموشیهای صورت گرفته در تابستان سال جاری، تحول در شبکه توزیع برق استان با اتوماسیونی کردن آن اشاره و اضافه کرد: سال آینده برنامه پیکسایی خطوط برق با بار کشاورزی را مدیریت خواهیم کرد که به این منظور سکسیونرهایی با قابلیت قطع و وصل از راه دور نصب شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه هدف ما خدمترسانی و کسب رضایتمندی مردم است، یادآور شد: مدیریت خاموشی در استان بسیار منظم و با برنامه بود.
*ضرورت مقاومسازی تاسیسات و تجهیزات شبکه توزیع برق
معاون مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر نیز در ادامه مقاومسازی تاسیسات و تجهیزات شبکه توزیع برق را امری ضرروی دانست و بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این زمینه اقدامات موثری انجام داده است.
مجید برنگی با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق همدان به نحو چشمگیری در حال بهبود در شاخصهای تعیین شده توانیر است، گفت: این شرکت در بسیاری از زمینهها و شاخصها جزو شرکتهای سرآمد در مجموعه صنعت برق و بخش توزیع است.
وی عنوان کرد: هدف از ارزیابی نظارت عالیه بهرهبرداری احصاء دستاوردها و ابتکارات استانها و تعمیم آن در سطح ملی است.
معاون مدیرکل دفتر نظارت بر توزیع شرکت توانیر با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ مدیریت مصرف افزود: با توجه به پیشبینی صورت گرفته در خصوص کمبود انرژی در فصل زمستان، پروژههای مدیریت مصرف زمستانی در دست اقدام است.
وی با تأکید بر تدبیر درست برای مدیریت مصرف برق فصل زمستان عنوان کرد: باید آمادگی کامل برای شرایط زمستان را داشته باشیم.
* کلید گذر از پیک تابستان 1401 بحث اطلاعرسانی است
برنگی با اشاره به اینکه عقد تفاهمنامه با مشترکین صنعتی و کشاورزی، بازدید و کنترل روشنایی نمای ساختمانها و ... از اقدامات خوب برای کنترل پیک بار تابستان امسال در استان همدان بوده است، گفت: علاوه بر همه این موارد، کلید گذر از پیک تابستان 1401 بحث اطلاعرسانی است.
وی تصریح کرد: بهرهبرداری، مشترکین، مهندسی، روابط عمومی و... باید با هماهنگی کار کنند و مدیریت و کنترل پیک 1401 را از امروز کلید بزنند.
انتهای پیام/
|